Boekingsinformatie

De Eeldespesjalist is uw ervaren online adviseur voor vakanties vanaf luchthaven Eelde. Eeldespesjalist.nl is een onderdeel van Klooster Reizen b.v., het bekendste reisadviesburo in Groningen. Als mede initiator van de vakantiereizen uit de regio heeft Eeldespecialist.nl een jarenlange ervaring met vakanties vanaf de regionale luchthaven. Eeldespecialist.nl is dan ook met recht de specialist voor uw vakantie vanaf Eelde.

U boekt het complete gids aanbod van vakanties vanaf Eelde hier online! De actuele en zeer voordelige aanbiedingen vindt u per bestemming gerangschikt: u klikt eenvoudig op de betreffende foto. Op de Aanbiedingen pagina vindt speciale reizen tegen speciale prijzen!

Het totale aanbod van de gerenommeerde touroperators, zoals OAD en Neckermann, is nog een keer eenvoudig gerangschikt op de ‘direct boeken’ pagina.

Uw reserveringen worden behandeld door Klooster Reizen b.v. Klooster Reizen b.v. is aangesloten bij het SGR. Alle op deze website gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis, vallen daarom onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl.