Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen aan Eeldespesjalist.nl Heeft u toch nog vragen dan zitten onze ervaren reisspecialisten voor u klaar! Via nummer 050-8200933 kunt u tijdens kantooruren alle informatie krijgen die u nog nodig heeft!

1. Wat is Eeldespecialist.nl ?
Antwoord
Eeldespecialist.nl is een initiatief van Klooster Reizen b.v.. Dit is een van de grotere zelfstandige reisadviesburo’s in Nederland en bestaat reeds 40 jaar. In 2001, 2002, 2009, 2010, 2011 werd Klooster Reizen b.v. verkozen tot “Reisbureau van het Jaar” van Groningen. In 2012 werd het bedrijf gekozen tot ‘Het beste reisburo van Nederland’. Eeldespesjalist.nl biedt haar bezoekers de service om vakanties en tickets te zoeken en te boeken met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde.

2. Is het reisaanbod op de site actueel en compleet?
Antwoord
Wij bieden u het meest actuele, meest complete en meest voordelige aanbod aan vakanties, last-minutes en chartervluchten met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. U boekt via een zeer gerenommeerd reisburo dat is aangesloten van de ANVR en de SGR, bij echte specialisten met zeer veel ervaring zodat de afhandeling van uw boeking aan alle geldende eisen voldoet.

3. Hoe gaat een online boeking precies in zijn werk?
Antwoord
Nadat u uw vakantiebestemming en vertrekdatum heeft geselecteerd volgt u simpelweg de stappen die volgen. Klik op “OK” om verder te gaan nadat u de pagina correct heeft ingevuld. Pas nadat u in de laatste stap (“Betalen”) op “Deze reis nu boeken” heeft geklikt is uw boeking definitief. Nadat u online uw vakantie heeft geboekt, neemt één van onze reisadviseuses altijd nog even contact met u op om uw boeking met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

4. Hoe weet ik of mijn boeking definitief is?
Antwoord
U krijgt na uw boeking een bevestiging per e-mail toegezonden, waar uw reserveringsnummer in staat. Na ontvangst van deze mail is uw (online) boeking definitief (behalve als het een aanvraag betreft, zie ook verderop in deze vragen).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden via de website?
Antwoord
U kunt betalen via een (telefonische of internet) overboeking. U kunt direct online betalen met het betalingssysteem van de grootste Nederlandse Banken, iDEAL. U kunt snel, makkelijk en veilig betalen via internetbankieren van uw eigen bank (Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, Postbank of ING). Ook met uw creditcard kunt u veilig en vertrouwd betalen. Wij accepteren Visa, Eurocard en Mastercard creditcards. Aan het betalen met een creditcard zijn minimale kosten verbonden. NB: Heeft u uw vakantie meer dan 6 weken vooruit geboekt, dan kunt u ervoor kiezen eerst een aanbetaling te doen en zes weken voor vertrek het restant te voldoen. Kies daarvoor de optie “Telefonische overboeking”. U ontvangt dan van ons een bevestiging met de betalingsgegevens.

6. Hoe kan ik jullie bereiken?
Antwoord
Indien u bij ons geboekt heeft en u heeft een vraag of er doet zich een nood situatie voor, dan kunt u ons bereiken via ons reguliere nummer 050-8200933. Hier zijn we dagelijks bereikbaar van 09.30 – 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Tevens hebben we voor al onze klanten een speciaal noodnummer, zodat we 24 uur per dag bereikbaar zijn, een veilig idee!

7. Zijn alle aanbiedingen en vluchten op de site up-to-date?
Antwoord
Alle aanbiedingen, informatie en tarieven komen (rechtstreeks) uit een online database en zijn daarom altijd up-to-date. Deze database wordt elke minuut ververst en aanbiedingen die niet meer boekbaar zijn worden verwijderd.

8. Wat betekent het als een reis ‘op aanvraag’ is?
Antwoord
Wanneer er in de boeking staat dat u de reis kunt aanvragen, betekent dit dat de reis niet direct geboekt kan worden. U krijgt binnen maximaal drie werkdagen (vaak sneller) bericht van ons of de reis geboekt kan worden. In dat geval is de boeking definitief. Wanneer dit niet het geval is kunt u zonder meer van de reis of een eventueel aangeboden alternatief afzien.

Staat uw vraag of het antwoord er niet tussen? Bel ons dan of neem contact met ons op via de mail.